Vaga 7F: Aturem el genocidi! Aturem-ho tot!

06/02/2024

Vaga 7F: Aturem el genocidi! Aturem-ho tot!

El 7 de febrer convoquem  vaga general parcial 2 hores, a tota Catalunya i a tots els sectors. L'aturada és les últimes 2 hores de la jornada laboral de cada treballador, o de 12h a 14h. Perquè la classe treballadora fa massa temps que paguem les conseqüències de les guerres, de l'imperialisme i del neocolonialsime.

La pèrdua de poder adquisitiu, l'empobriment, els robatoris als quals ens sotmeten les empreses energètiques, de l'alimentació i dels rentistes que especulen amb l'habitatge ens està duent a una situació absolutament crítica. Amb aquesta vaga exigim que es prenguin mesures reals i efectives contra la inflació i contra la crisi derivada.

Al mateix temps, el militarisme i les guerres creixen amb conseqüències globalitzades. Volem denunciar que des del 7 d’octubre han estat assassinades a Gaza gairebé 29.000 persones, i que gairebé dos milions més s’han vist obligades a fugir de casa seva a causa dels incessants bombardejos. La població pateix fam i malalties derivades dels talls d’electricitat, combustible i aigua, i de les restriccions en l’accés als aliments, subministraments mèdics i de productes bàsics. Fins i tot Human Rights Watch ha denunciat que el govern israelià està utilitzant la fam com a mètode de guerra a la Franja de Gaza, cosa que constitueix un crim de guerra. L’ONU afirma que, les persones que habiten a Gaza constitueixen el 80% de les persones que pateixen fam al món.

Aquesta invasió, que és una neteja ètnica a base d’assassinats, setge i expulsió forçada, està impactant de forma directa en les vides de la classe treballadora palestina.

No podem normalitzar la barbàrie. Aturem el genocidi. Defensem el poble palestí. Aturem-ho tot! 

Categoría

OTRAS NEGOCIACIONES / CONFLICTOS

Otras negociaciones que nos osn la del convenio

Etiquetas

Añadir nuevo comentario

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.

Texto plano

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Sólo las imágenes hospedadas en este sitio pueden usarse en las etiquetas <img>.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
1 + 0 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.